Välj rätt hårvårdsprodukter för ditt lockiga hår

december 1, 2021 Av Av admin

Att välja rätt hårvårdsprodukter kan vara svårt, speciellt eftersom det finns tusentals olika produkter på marknaden att välja mellan. Därför har vi valt att sätta ihop ett blogginlägg med våra bästa tills på hårvårdsprodukter, allt från schampo till vårdande behandlingar. Spana in!

Living Proof

Living proof Restore Shampoo är ett milt schampo för torrt, skadat och/eller kemiskt behandlat hår (t.ex. av blekning). Det här schamport är ett första steg mot ett hår som både känns och ser friskare ut. För bästa resultat bör du kombinera med balsamet från samma serie. På så sätt får du en komplett hårvårdsrutin som kommer ge ett starkare och friskare hår med mindre frizz.

Olaplex

Olaplex no. 3 är en vårdande behandling för håret men ska inte förväxlas med en klassisk inpackning. Olaplex No.3 Hair Perfector är en intensivt vårdande behandling som reparerar och stärker håret inifrån och ut. Vad detta innebär är att håret stärks på djupet för att ditt hår ska kunna växa utan att gå av.

Vårdande och mjukgörande inpackning

Oavsett om du har löshår eller inte är det viktigt att ta hand om håret, både hårbotten och i längderna. Living Proof Perfect Hair Day Night Cap Overnight Prefector är en inpackning still håret som du applicerar i torrt hår på kvällen. Därefter går du och lägger dig, gärna med huvudet på ett örngott av sidan, för att sedan vakna upp på morgonen med starkare och glansigare hår. Produkten behöver inte sköljas ur, vilket gör det skönt att inte behöva tvätta håret två gånger tätt inpå varandra.

Med dessa hårvårdsprodukter kommer ditt hår att tacka dig! Se till att tvätta håret noga men inte hör ofta för allra bästa resultat. Optimalt är att tvätta håret 1-3 gånger per vecka. Däremellan kan du fräscha upp hårbotten med ett bra torrschampo 🙂