Hudvård för din hudtyp

december 1, 2021 Av Av admin

Letar du efter hudvård som är anpassad efter din hudtyp? Givetvis gör du det! Vilka produkter du ska använda beror helt och hållet på vilka ”problem” du har med din hud och vilket tillstånd det är i. Det kan vara allt från akne till att du har förstorade porer eller är yttorr. Vi kommer lista några av våra favoritprodukter som du alla hittar på Daystyle.se, en auktoriserad återförsäljare för några av marknadens populäraste skönhetsmärken: dermalogica, Exuviance, VERSO, Filorga, Elemis och mycket mer!

  • Peter Thomas Roths Vital-E Microbiome Age Defense Eye Cream är en ögonkräm för området under ögonen. Den hjälper till att förbättra hudens barriär samtidigt som den är åldersförebyggande mot rynkor. Den bygger upp en osynlig barriär som skyddar huden mot för tidigt åldrande, vilket kan ha orsakats av skadlig miljöpåverkan och solexponering. Innehållet i produkten bygger på en innovativ teknologi med både prebiotiska och probiotiska ingredienser. Krämen motverkar finja linjer och kråksparkar samtidigt som den förbättrar hudens naturliga barriär och hindrar fuktförlust.
  • Mantle The Must Mist är som namnet antyder – ett måste i din hudvårdsrutin! Det är en ansiktsmist som är perfekt att applicera under dagen när du känner dig extra torr. Det är en innovativ toner med många funktioner: den preppar huden inför nästa steg i hudvårdsrutinen, den återuktar under dagen och skyddar mot blått ljus från skärmar. Ett riktigt måste i handväskan alltså! Tack vare sprayfunktionen behöver du heller inte använda några bomullsrondeller för att applicera produkten. Produkten passar de flesta hudtyper och innehåller bland annat ekologisk CBD, hyaluronsyra, niacinamid och aloe vera.
  • Dermalogica Active Clay Cleanser är en djuprengörande ansiktsrengöring med lera. Produkten är porsammandragande och riktigt ordentligt djuprengörande, vilket är perfekt till huden som känns fet och oren. Rengör ansiktet noga och följ upp med återfuktande hudvård i form av ansiktsvatten, serum och passande mjukgörare. Rengöringen innehåller prebiotika som fungerar balanserande.