Har du frågor om framtiden?

juli 7, 2021 Av Av admin

Ibland är framtiden oviss och det är svårt att veta vad du ska förvänta dig. Och även planera för både fysiskt och mentalt. En spådom online kan ge dig svar och vägledning. I vissa situationer vill vi alla få svar innan livet ger oss det. Med vägledning blir det lättare att vandra vägen fram till målet.

Vanliga frågor om framtiden

Kanske drömmer du om en alldeles egen baby. Men drömmen verkar aldrig bli sann. Ta hjälp av en spådom online för att få svar på din fråga och lugna själen. Ibland är det ovissheten som orsakar stress och gör det omöjligt att göra drömmen sann. Med svar och vägledning kan du lugna dig och närma dig målet på rätt vis.

Men den allra vanligaste frågan när det gäller spådomar är relationer. Om personen du nu är tillsammans med verkligen är rätt för dig. I alla relationer finns det stunder då du tvekar även om allt känns helt rätt. En spådom online kan vägleda dig rätt. Men var försiktig och förbered dig mentalt. Det är inte alltid du får det svaret du vill ha!

Något annat som vanligtvis tas upp under en spådom är arbete. Kanske står du emellan två jobb för tillfället och känner dig förtvivlad. Eller är det så att du har fått ett erbjudande som låter alldeles för bra för att vara sant? Låt en spådom leda dig rätt på vägen till en lyckad karriär, oavsett vad du inriktar dig på.

Olika tillvägagångssätt inom spådom

Det finns flera olika sätt att få svar och vägledning. Du kan välja själv eller låta spådamen välja ett sätt som kommer att fungera väl för din fråga.

  • Spå dig i kort via tarotlinjer
  • Tarotkort används ofta för vägledning
  • För en simpel ”ja” eller ”nej” fråga kan en pendel användas
  • Att spå i händer har varit vanligt i alla tider

Ta hjälp av spådamen och tarotkortlekar för att välja rätt sätt att spå just dig och få svar på dina frågor. Trots allt är det spådamen som har erfarenhet inom området.

Oavsett på vilket sätt du väljer att bli spådd, ha respekt för metoden och även spådamen. Låt sinnet vara öppet under sessionen och ställ inte frågor du inte vill få svar på. Eftersom du inte alltid får de svar du vill ha gäller det att fundera över frågorna du har. Är du verkligen redo för svaret?

Spå dig själv i kort

Du kan faktiskt spå dig själv i kort med lite hjälp. Även om det är svårare då det trots allt krävs ett sjätte sinne för att få fram korrekta svar och duglig vägledning. Men varför inte göra ett försök innan du prövar på spådom online? Det kan trots allt vara ett roligt sätt att spendera en ensam kväll hemma.

  • Hjärter representerar vatten
  • Klöver representerar eld
  • Spader representerar luft
  • Ruter representerar jord

Börja med att blanda en helt vanlig kortlek medans du upprepar din fråga om och om igen. Dra endast ett kort om du vill ha ett enkelt svar på din fråga. Om du däremot har en lite mer komplicerad fråga behöver du dra tre kort. Det första för dåtid, det andra för nutid och det tredje för framtiden.

Hur tolkar du då korten du dragit? En enkel version är att hjärter ger ett positivt och kärleksfullt svar på din fråga. Spader däremot förknippas med negativitet, otur och dåliga nyheter. Om du dragit en klöver betyder det framgång i kärlek, affärer och tur med pengar. Medans ruter står för en positiv förändring i kärlek, arbete eller finansiellt.

Men var kort har sin egen betydelse och du som vill ha ordentlig vägledning i livet bör vända dig till spådom. Kontakta andliga vägledare för att spå in i din framtid eller lära dig mer om ärkeänglar.