Goupil

juli 12, 2021 Av Av admin

Du kan skaffa de elektriska arbetsfordon som du och ditt företag kan behöva av oss. Ända sedan år 1996 har vi tillverkat elektriskt arbetsfordon i Europa, faktum är så är vi den största tillverkaren. Närmare bestämt är det amerikanska företaget Polaris som är ägare till Goupil. Alla våra elektriska arbetsfordon är av mycket hög kvalitet och är därmed av hög prestanda och har mycket innovativa tekniska lösningar. Därtill är våra elektriska arbetsfordon kompakta och robusta. De kommer därmed in på de flesta trånga platserna.

Goupil G2

Den minsta modellen av de tre modeller vi har är Goupil G2. Hastigheten på G2 är 30 km/h. Du kan få denna modell med ett lastflak med nedfällbara lämmar. Därtill kan du också välja en box med valbart antal jalusier. Du kan välja mellan tre olika batterier, blöta blockbatterier och därtill två litiumjon-alternativ. Den har bra köregenskaper och är liten och kompakt. Därtill har den också hög lastvikt och du kan välja mellan flera tillbehör. Modellen är perfekt för bostadsbolag, som parkfordon och för kyrkogårdsförvaltning.

Goupil G4

Goupil G4 har en hastighet på G4 50 km/h. Du kan välja mellan ett stort utbud av tillbehör som du kan sätta till denna modell. Till exempel kan du välja servostyrning, komfortstolar, och digital instrumentpanel. Därtill kan du också bland annat välja Webasto värmesystem, en backkamera och uppvärmd framruta. Du kan registrera den som N1 och därmed ansöka om miljöbonus upp till 60 000 kr per fordon. Denna modell går bra att använda som till exempel för bostadsbolag, som elfordon eller som kyrkogårdsfordon.

Goupil G6

Denna modell är ett tyst och smidigt elfordon som har en hastighet på upp till 80 km/h. Dess svängradie är 6,7 meter. Den är perfekt för avfallshantering, parkskötsel eller så kan du använda den som paketdistribution. Den har dessutom plats för tre personer i hytten. Du kan välja mellan flera möjligheter på tillbehör till denna modell. Till exempel hydraulisk lastväxlarflak, lastflak med en verktygsskåp eller ett skåp.