Bli av med skrotbilarna på ett smidigare sätt

april 1, 2022 Av Av admin

Bli av med skrotbilarna på ett smidigare sätt

 

Om man är intresserad av bilar kan det hända att man samlat på sig ett gäng olika bilar under årens gång. Kanske har man köpt någon eller några trasiga bilar för en billig peng som man haft som avsikt att laga, men det aldrig riktigt blivit av. Kanske har man bara för vana att ta sig av skrotbilarna som ingen annan vill ha? Kanske sitter man där med sju skrotbilar på tomten som varken startar eller rullar, som man inte vet vad man ska göra av? Googla bara på vi köper din bil så får du snabbt upp företag som pysslar med detta.

 

För många bilar och för lite tid – vad ska man göra

 

Det här problemet är vanligare än vad man tror och många som är intresserade av bilar hamnar lätt i fällan av att köpa för många bilar som inte fungerar. Som tur är kan man ju skrota bilarna, men det känns ju tråkigt att köpa en bil som man sedan bara skrotar för att man inte har tid eller ork eller pengar att lägga på den. En sak man faktiskt kan göra är att sälja bilarna till ett företag som köper defekta bilar.

 

Sälj en trasig bil till människor som vill köpa reservdelar

 

Det finns många företag, verkstäder och privatpersoner som sysslar med bilar som är intresserade av att köpa krockade eller skadade bilar. Det är relativ enkelt att sälja defekt bil till dessa människor och på så sätt tjäna in lite av pengarna man annars hade förlorat, genom att skrota bilen. Det är oftast reservdelarna som människor är ute efter, något som en defekt bil kan ha massvis av även om den inte fungerar som den ska. Det är enkelt att sälja trasig bil idag, och slippa få en klump i magen varje gång man kollar ut på tomten och måste se sina hemska skrotbilar.